Om GoPer

Vårt mål är att erbjuda säkra och trygga transporter i hela Stockholms skärgård. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och har gjort det enkelt att boka våra tjänster. Vi håller vad vi lovar och gör alltid det lilla extra för att alla som anlitar GoPer ska få en positiv upplevelse.

GoPer är ett nystartat familjeföretag som vill tillgängliggöra vår vackra skärgård. Vi är uppvuxna med skärgården utanför dörren och har lång erfarenhet att framföra både motorbåtar och segelbåtar. 

Vi ger alla ett personligt bemötande och vi strävar efter att leverera över förväntningarna. Oavsett om det gäller person- eller godstransport, mäklarservice, husesyn eller service är det enkelt, tryggt och säkert att boka våra tjänster.

Vi har tagit steget och förverkligat våra drömmar och tankar om att starta upp ett företag med inriktning på sjötransport och få tillbringa den mesta tiden utomhus. 

Vår skeppare Per har verkat inom IT-branschen i 30 år, men till slut blev suget för stort för att vara kvar på kontoret. Helena är till vardags VD för ett företag inom byggbranschen och är en viktig del i satsningen på sjötransporter. Det är hon som står för marknads- och affärsutvecklingen i bolaget. 
Tillsammans har vi tagit steget att starta upp GoPer AB, som står för Gods- och Persontransporter. 

Vi erbjuder våra tjänster året runt, så länge isen inte ligger. Välkommen att höra av dig och berätta vad du behöver hjälp med!